Cześć ludkowie,
postanowiłem spróbować podziałać szerzej niż tylko na swoje potrzeby. Od paru lat bawię się manualną tokarką i frezarką precyzyjną. Obrabiam stal, aluminium, mosiądz, poliamid i inne. Na swoje potrzeby dorabiam detale do moto których nie idzie kupić albo mi jest tak po prostu szybciej albo coś tam. NIE MAM NA MYŚLI CZĘŚCI SILNIKA - to może być poza moimi umiejętnościami i nie mogę zagwarantować że taka część nie spowoduje większych awarii.
Dawajcie znać czy coś potrzebujecie, jakieś dziwne tuleje czy coś tam, podkładki o precyzyjnej grubości etc. Jak zobaczę to powiem czy dam radę zrobić.
Średnice toczenia max kilka centymetrów - najchętniej pozostaję w mniejszych typu <15mm ale zobaczymy co potrzeba Precyzja +/- 0,05mm
Zobaczymy co z tego wyjdzie - będę prosił o drobną zapłatę (noże, ewentualnie wiertło pod dziwną średnicę bo nie wszystkie mam i materiał) jeżeli detal spełni oczekiwania.
Dawajcie znać - opis, najlepiej rysunek z wymiarami, nie musi być techniczny xD Sam takiego nie umiem zrobić