Logotyp RAT. Propozycje i dyskusja

Panowie i Panie, wyniknęła potrzeba wykonania nowego logo serwisu. Wykonałem takie o to fantazyjne loga :wink: jeśli ktoś z Was maiłby coś od siebie do dodania - zapraszam do dyskusji.

2 polubienia

Proponuje pozostawić aktualne proste logo, w formie krzywych jakie zrobiłem i tyle. Proste i czytelne.

Jeśli RATs się rozwinie i będzie miało środki, zakupić usługę wykonania profesjonalnego logo. Koszty to kilka set złotych.

Opcjonalnie szukać wśród członków RATs grafika, który zrobi porządny projekt non profit.

2 polubienia

Jak dla mnie to te dwa są najbardziej ok

Czytelne jak sie należy. Prosty przekaz bez udziwnień.
Wiadomo że jeśli ktoś by chciał coś na koszulke czy inny gadżet to zawsze można dołożyć jakąś grafikę.

Następne wersje:

Marcin & Wichura dzięki za prace nad logotypem.
Z pewnością przedyskutujemy to w szerszym gronie na nadchodzącym spotkaniu.

2 polubienia

@Marcin_K jakbys podgral tez te z czerwonym tlem na koncu
A a wlasciwie to mozna wszystkie sensowne wersje
Siadziemy na zlocie i cos sie wybierze

1 polubienie

@areen wgrywam wersje które komuś się spodobały, żeby można było przedyskutować je na spotkaniu. Pytanie czy spodobają się te, czy może stanie na zupełnie innej wersji, no to już inna sprawa :upside_down_face:

Takie tam nawiązanie do pierwotnego z zielonym akcentem Legalności

Takie się zamieszanie zrobiło, że temat ucichł :grin::grin:

owszem, zamieszanie i w cholerę roboty :slight_smile: temat logo to temat który nie jest pilny, więc może poczekać :wink:

Temat logo jest już ogarnięty i przygotowany na głosowanie…
Głosowanie zrobimy na grupie FB - cierpliwości :slight_smile:

1 polubienie

Mi te dwie pasuja

to mi się podoba

choć dała bym Róże wiatrów na mapę polski i na dole napis RAT’S taki jak na tym obrazku

2 polubienia

Tutaj logotypy przygotowane przez Rafała.

Głosowanie pomiędzy logotypami planujemy wrzucić w okresie zimowym na grupę Facebook.

Logotypy wybraliśmy spośród wszystkich zgłoszonych propozycji.

received_819169579122792
received_652890363019481

2 polubienia

To drugie logo Rafała ma dobry potencjał - może ten czarny pasek to mógłby być ślad po oponie kostkowej lub opona widziana z góry i na tym napis.

1 polubienie

Chciałbym we własnym zakresie zrobić naklejkę 3D tzw Domingi tak sobie wymysliłem tylko pytanie czy ma ktoś wektorowa wersję tych propozycji [Marcin_K] [MarcinADV] ?

Póki co planujemy zrobić głosowanie nad logotypem w okresie zimowym. Nie ma w tej chwili oficjalnego loga grupy, więc proponowałbym się nieco wstrzymać z robieniem naklejek :slight_smile:

Tak wiem że to propozycja loga ale spodobały mi się ta z różą wiatrów i ta z konturem polski i napis RATs . A odpowiedż na moje pytanie ?

Wyraziłem się najwidoczniej niezbyt jasno. Wstrzymujemy się na dzień dzisiejszy z jakąkolwiek publikacją logotypu. To oznacza, że plik wektorowy, jeśli w ogóle zostanie udostępniony, to będzie to po oficjalnym ustaleniu logotypu forum.rat-adv.com

Pozdrawiam! :slight_smile:

1 polubienie

Głosowanie na jest juz dostępne na grupie Facebook :wink:

1 polubienie