Panowie tak sobie myślałem obserwując nasze lokalne Świętokrzyskie dokonania dotyczące tras i mam pewien pomysł”
Widzę dwie kategorie tras i dwa rodzaje odbiorców tychże tras:
Lokalesi którzy chcą polatać, w weekend na 4-6 godz. bo tyle dała luzu żona, i Ci chcą się wyszaleć.
Przyjezdni, którzy z żoną się dogadali i wyjechali na weekend, aby coś tam obejrzeć.
Co oznacza, że forum możemy wykorzystywać do dwóch rodzajów potrzeb
bazy tras dla lokalesów i bazy tras dla przyjezdnych
Ja widzę problem z trasami lokalnymi, bo kurcze mam ich już z 30 i robię za dostawcę tychże tras, co zresztą jest ok.
Niech forum zbiera takie trasy, z tagiem lokalne, jak ktoś chce ot sobie użyje, tutaj, nie będzie jakiś reguł ze muszą się zbiegać do punktu centralnego itp. itd., jakie będą to będą byle legalne.
Trasy te dla przyjezdnych (adv) to pętelka, aby mieli prosto miło i przyjemnie
Ja za bardzo tego nie łapię. Zgodnie z zasadami tego forum w ciągu 3 miesięcy należy opublikować własną opracowaną trasę aby mieć dostęp do gpx opublikowanych przez innych uczestników forum. Tymczasem chciałbym się podzielić trasą, którą przygotowałem i sprawdziłem ale w którym miejscu mam to wrzucić skoro nie mam uprawnień ani do sekcji “trasy zweryfikowane” ani “trasy w przygotowaniu” ani tym bardziej “trasy od nowych użytkowników”?
Nigdzie oprócz sekcji “TET” nie mogę założyć nowego wątku. Ale ja z tych co mają problemy z większością aplikacji więc nie wiem czy to brak uprawnień czy po prostu coś tutaj przeoczyłem.
Dzięki. Byłbym wdzięczny jeszcze za podpowiedź jak się z Przemkiem skontaktować skoro wyszukiwarka na tym forum wyrzuca mi kilku Przemków ale żadnego Rysińskiego?